Wat wil je later worden?

Porta Sud in inmiddels vijf jaar oud, en dat is een leeftijd waarin je gaat nadenken over de toekomst. Je fantasie gaat alle kanten op; je speelt brandweerman of maakt een gerechtje in je eigen ‘keukentje’ van de IKEA.

Net zoals bij je persoonlijke groei is Porta Sud ook volop in ontwikkeling. Soms besef je dat de jas die je al jaren draagt, niet meer bij je past. Onze ‘jas’ was het Italiaanse restaurant, zoals we onszelf noemden wanneer mensen vroegen wie we zijn en wat we doen.

Echter, voelen we dat deze jas soms wat te strak zit. In Nederland wordt een restaurant vaak gezien als een formele plek met ruime opzet en een traditionele service. Maar onze glitterbol, de italo disco, de intieme opzet en de bruisende sfeer passen daar niet altijd meer bij.

Daarom hebben we besloten om niet langer een Italiaans restaurant te noemen. Die benaming schept verwachtingen die niet meer aansluiten bij onze visie op eten en drinken.

We gaan verder als Osteria Porta Sud.
Wat verandert er? Niet veel!

We zullen iedereen met open armen blijven ontvangen, en onze gerechten blijven geïnspireerd op de rijke Italiaanse keuken. De glitterbol blijft uiteraard ook stralen! Wat we wel doen, is het persoonlijker maken en terugkeren naar onze oorsprong.

Verwacht verrassende smaken met een duidelijke signatuur van Chef Ralph, en wijnen die wij zelf graag drinken.

Arrivederci Ristorante,
Benvenuto Osteria Porta Sud!