Menukaart Aperitief bitesKLEINE BITES VOOR BIJ DE BORREL OF VOORAFGAAND AAN EEN DINERJabugo Pata Negra Bellota, handgesneden 50 gram€ 17Parmigiano Reggiano 48 mesi, gebrokkeld en geserveerd met Aceto Balsamico di Modena IGP€ 8tonijn dip met knoflook crostini€ 6Bella Di Cerignola, grote groene olijven€ 4arancini: twee risotto ‘bitterballen’ met dip van paddenstoel en truffel€ 3Kippenpaté met witte Vermouth, pistache en ingemaakte groentjes€ 7Zeeuwse oester platte 0000 uit het Grevelingenmeer (per stuk)€ 4selectizione Porta Sud, selectie van lekkernijen (Vanaf twee personen, prijs per persoon)€ 14 Source, creative inspiratie menuViergangen €42, vijfgangen €50brandada di hamachi zee-egel en bottarga, sardijnse cracker met rauwe hamachi en burratagnocchi met Tallegio, bieslook olijfolie en aceto balsamicobrasato di vitello al Valpolicella: sukade gestoofd met rode wijn, peterselie wortelpuree en radicchionegroni peer, mascarpone en ruby chocolade Cycle, moderne klassiekersCarne cruda, rundertartaar met ingemaakte tomaat, wit tomatenschuim en kappertjespoederbrandada di hamachi zee-egel en bottarga, sardijnse cracker met rauwe hamachi en burratagnocchi met Tallegio, bieslook olijfolie en aceto balsamicogepocheerd ei, paddenstoelen en cime di rapawortel taartje gekonfijt met saffraan, schuimende saus van witte balsamico.brasato di vitello al Valpolicella: sukade gestoofd met rode wijn, peterselie wortelpuree en radicchiokoningsbaars, salsa Malvasia Nera en cime di rapaBiologische kip met levercrema, vincotto vinaigrette met bloedsinaasappels en Chioggia bietcoquille Pata Negra, coquille gegaard met kooknat van knolselderij, Pata Negra en selderij olijfolieagnolotti pasta gevuld met paddenstoelen, kastanjes en hazelnoot met verse wintertruffelnegroni peer, mascarpone en ruby chocoladepistache roomijs met crema van citroen en olijfolie