Vacature Kok

Porta Sud zoekt zelfstandig werkend kok! 

Om de kwaliteit te kunnen voortzetten en te kunnen groeien met het oog op de toekomst is Porta Sud opzoek naar uitbreiding van onze keuken brigade.

Onze kok heeft ruime kennis van keukentechnieken en van de laatste culinaire trends en ontwikkelingen. Daarnaast heb je voldoende ervaring in de klassieke keuken. Samen met je collega’s, zorg je bij iedere gast voor een onvergetelijke beleving bij Porta Sud. Je voelt je dan ook verantwoordelijk voor ieder gerecht dat we aan onze gasten serveren.

We verwachten flexibiliteit en 110% inzet van je. We bouwen immers een nieuwe zaak op en jij bent een cruciaal onderdeel van dat proces: jouw inzet en betrokkenheid is van groot belang voor het resultaat dat wij met elkaar neerzetten bij Porta Sud. Past hard werken en net iets harder lopen dat de rest niet bij je, dan is Porta Sud waarschijnlijk niet de juiste werkplek voor je. 

Wij zoeken 

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat (m/v) die het leuk vindt om mee te bouwen aan het spiksplinternieuwe concept Porta Sud. Als kok ben je, samen met je leidinggevende, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je bent leergierig en werkt precies en hygiënisch. Constant bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van alles wat de keuken van Porta Sud verlaat zie je als een uitdaging. Je bent het gezicht van Porta Sud en werkt nauw samen met de collega’s om te zorgen dat gasten een fijne ervaring hebben tijdens hun verblijf. 

Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en we verwachten dat je daar ook naar handelt. Gasten komen speciaal naar Porta Sud voor de oprechte aandacht die zij bij ons krijgen. Het naar de zin maken van onze gasten staat op nummer 1. Het grootste compliment dat je als kok bij Porta Sud kunt ontvangen, is dan ook dat gasten het jammer vinden wanneer jij een dag vrij bent. 

Ben jij de leergierige team player die de keuken van Porta Sud naar een hoger niveau tilt? Reageer dan snel op deze vacature door een korte motivatiebrief met CV te mailen naar info@portasud.nl!

 

Startdatum januari 2021 of eerder in overleg