Vacature bedieningsmedewerker full-time

Gezellige gastvrijheid bij een moderne Italiaanse familie: word gastheer/vrouw bij Porta Sud!

Kom je bij ons als gastheer/vrouw werken? Jij bent het stralende middelpunt en gezicht van onze familie. Met gepaste trots en de juiste kennis weet jij onze gasten in de watten te leggen. Je adviseert in de keuze van de menu’s en de wijnen en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt.

Onze vast gasten houden van onze lage drempel! Ons team is als een Italiaanse familie: er wordt gelachen, we kennen onze gasten bij naam en geslaagde avonden vieren we.

Perfecto!

Net zoals de Italianen streven wij naar perfecte gerechten. Dat doen wij door inspiratie op te doen, te bereiden, te proeven, te testen en te evalueren: net zolang tot alle smaken kloppen en in balans zijn.

En dat wordt gezien. Wij zijn trots dat wij erkend worden door Michelin en Gault Milau en dat geeft ons de motivatie om nóg beter te worden.

Het zijn onze moderne Italiaanse klassiekers gemixt met hedendaagse en lokale inspiraties waar wij bekend om staan.

Verborgen achterin de Passage Zuidpoort maken wij de mooiste gerechten en schenken wij de heerlijkste wijnen en doen we er álles aan om onze gasten een bijzondere lunch of diner te bezorgen.

Porta Sud is al een begrip in Breda en omgeving, maar wat zou het tof zijn als wij samen met jou Porta Sud in Nederland op de kaart gaan zetten.

Ben jij degene die:

  • er alles aan doet om gasten het naar hun zin te maken;
  • minimaal 3 jaar werkervaring heeft in de bediening;
  • wil werken in een jong, gezellig en ambitieus team;
  • goed wil verdienen passend bij jouw prestaties?

Neem dan contact op met Yonna Venema en vertel haar waarom jij deze bijzondere plek verdient!

info@portasud.nl