Vacature bedieningsmedewerker full-time / part-time/oproep

Porta Sud
Eind 2019 opende restaurant Porta Sud haar deuren in de Passage Zuidpoort 10-12 in Breda. Je kunt er vijf dagen per week terecht voor lunch, aperitief en diner. Met de opening van een eigen horecagelegenheid, gaat een langgekoesterde droom van Ralph Geerts, chefkok en eigenaar van Porta Sud, in vervulling: “Een vaste plek waar onze gasten kunnen genieten van lekker eten en goede wijnen”.

Op ieder moment
Porta Sud is van dinsdag t/m zaterdag van 12:30 tot 23.00 uur geopend. We voeren de gehele dag dezelfde kaart. Op de menukaart een 4, 5 en 6 gangen menu. Verder vind je op de kaart kleine gerechten die bij het aperitief of gecombineerd als volledige maaltijd besteld kunnen worden. Dat zorgt, naast klassiekers in een modern jasje, voor creatieve gerechten en verrassende smaakcombinaties. Indien gewenst met een glas bijpassende wijn.

Werken bij Porta Sud 
Porta Sud maakt hoogwaardige kwaliteit eten en drinken toegankelijk voor iedereen. Het restaurant heeft een open keuken en ongeveer 40 couverts.

Onze bedieningsmedewerker neemt gasten mee in het verhaal van Porta Sud, begrijpt hun wensen als geen ander en maakt van hun bezoek een onvergetelijke beleving. Kennis van goede wijnen en liefde voor lekker eten is een pré! 

We verwachten flexibiliteit en 110% inzet van je. Door de corona crisis zijn we merendeels van de tijd dat Porta Sud geopend is alleen open geweest voor take-away maaltijden. Hierdoor bouwen we straks na de heropening nog steeds aan een nieuwe zaak en jij bent een cruciaal onderdeel van dat proces! Jouw inzet en betrokkenheid is van groot belang voor het resultaat dat wij met elkaar neerzetten bij Porta Sud. Past hard werken en net iets harder lopen dan de rest niet bij je, dan is Porta Sud waarschijnlijk niet de juiste werkplek voor je. 

Wie wij zoeken 
We zoeken een enthousiaste Parttimer (m/v) voor doordeweeks en in de weekenden. Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Denk aan het ontvangen van de gasten, het begeleiden van de gasten naar een gezellige plek in het restaurant, het opnemen van bestellingen, adviseren van de gasten over de dranken en gerechten, maar ook het serveren en presenteren van de lekkerste gerechten. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij.

Bovendien ben je het gezicht van Porta Sud: je ontvangt gasten met een glimlach en checkt regelmatig of elke gast tevreden is. In nauwe samenwerking met de collega’s zorg je dat de gasten een fijne ervaring hebben tijdens hun bezoek aan Porta Sud.

Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en we verwachten dat je daar ook naar handelt. Gasten komen speciaal naar Porta Sud voor de oprechte aandacht die zij bij ons krijgen. Het naar hun zin maken van onze gasten staat op 1. Het grootste compliment dat je als bedieningsmedewerker bij Porta Sud kunt ontvangen, is dan ook dat gasten het jammer vinden wanneer jij een dag vrij bent. 

Wij Bieden
Werken in een leuk team, een werkplek met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, een salaris dat boven het gemiddelde ligt, jouw prestaties namelijk ook! Vakantiedagen en overige bepalingen volgens horeca CAO.

Ben jij de leergierige team player die de service van Porta Sud naar een hoger niveau tilt? Reageer dan snel op deze vacature door een korte motivatiebrief met CV te mailen naar info@portasud.nl!