Vacature afwasser 18 – 26 uur per week

Ben jij opzoek naar een leuk (bij)baantje in de horeca. Vind je het leuk om in een jong team te werken en vind het het niet erg om ook eens in het weekend te werken? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Porta Sud
Restaurant Porta Sud een restaurant om te genieten van eten en drinken. Het is gesitueerd in de historische Passage Zuidpoort nabij het populaire Van Coothplein in het zuiden van Breda. Het restaurant is geopend in 2019 en heeft ondanks de coronasituatie al snel een goede naam weten op te bouwen. Het restaurant is opgenomen in de Michelingids 2022 en krijg goede waarderingen op de verschillende beoordelingsmedia.

De keuken is Italiaans maar modern zonder het respect voor ambacht en de Italiaanse eetcultuur uit het oog te verliezen. De menukaart wordt gekenmerkt door kwalitatieve producten, uit het seizoen en niet zelden speciaal uit Italie naar hier gehaald.

Om de kwaliteit te kunnen voortzetten en te kunnen groeien met het oog op de toekomst is Porta Sud opzoek naar uitbreiding van onze brigade. Onze spoel keuken is het centrale punt van de organisatie. Zonder blinkende borden en pannen kunnen wij nooit de kwaliteit leveren die onze gasten van ons verwachten. Jij neemt daarin de verantwoordelijk en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is.

 

Wie wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste afwasser (m/v) voor enkele dagen door de weeks en in het weekend, voornamelijk in de avonduren. Andere taken die voor kunnen komen tijdens je werkzaamheden zijn:

  • Wegbrengen van oudpapier en afval
  • Ondersteuning keuken werkzaamheden
  • Schoonmaken keuken

Wij bieden

Wij Bieden:

  • salaris boven CAO, 8% vakantiegeld, Pensioenregeling
  • goede fooi, we krijgen goede waardering van onze gasten
  • Contract op basis van 18 uur per week
  • werken in een klein team met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid
  • dagelijkse lunch & diner tijdens je diensten

 

Ben jij onze nieuwe afwasheld? Mail dan snel naar info@portasud.nl of bel naar 0768887296