Oproepkrachten voor in de bediening

Porta Sud
Restaurant Porta Sud een restaurant om te genieten van eten en drinken. Het is gesitueerd in de historische Passage Zuidpoort nabij het populaire Van Coothplein in het zuiden van Breda. Het restaurant is geopend in 2019 en heeft ondanks de coronasituatie al snel een goede naam weten op te bouwen. Het restaurant is opgenomen in de Michelingids 2022 en krijg goede waarderingen op de verschillende beoordelingsmedia.

De keuken is Italiaans maar modern zonder het respect voor ambacht en de Italiaanse eetcultuur uit het oog te verliezen. De menukaart wordt gekenmerkt door kwalitatieve producten, uit het seizoen en niet zelden speciaal uit Italie naar hier gehaald.

Om de kwaliteit te kunnen voortzetten en te kunnen groeien met het oog op de toekomst is Porta Sud opzoek naar uitbreiding van onze brigade.

Op ieder moment
Porta Sud is van dinsdag t/m zaterdag van 12:30 tot 23.00 uur geopend. We voeren de gehele dag dezelfde kaart. Op de menukaart een 4, 5 en 6 gangen menu. Verder vind je op de kaart kleine gerechten die bij het aperitief of gecombineerd als volledige maaltijd besteld kunnen worden. Dat zorgt, naast klassiekers in een modern jasje, voor creatieve gerechten en verrassende smaakcombinaties. Indien gewenst met een glas bijpassende wijn.

Werken bij Porta Sud
Porta Sud maakt hoogwaardige kwaliteit eten en drinken toegankelijk voor iedereen. Het restaurant heeft een open keuken en ongeveer 40 couverts.

Onze oproepkrachten zorgen ervoor dat onze gasten niks tekort komen, samen met de mederwerkers in de bediening zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je ontvangt de gasten, hangt jassen op. Schenkt water en zorgt dat ze altijd wat van de lekkere brood op tafel hebben.

Wie wij zoeken
We zoeken een enthousiaste Parttimer (m/v) voor doordeweeks en in de weekenden. Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Denk aan het ontvangen van de gasten, het begeleiden van de gasten naar een gezellige plek in het restaurant, het opnemen van bestellingen, adviseren van de gasten over de dranken en gerechten, maar ook het serveren en presenteren van de lekkerste gerechten. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij.

Bovendien ben je het gezicht van Porta Sud: je ontvangt gasten met een glimlach en checkt regelmatig of elke gast tevreden is. In nauwe samenwerking met de collega’s zorg je dat de gasten een fijne ervaring hebben tijdens hun bezoek aan Porta Sud.

Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en we verwachten dat je daar ook naar handelt. Gasten komen speciaal naar Porta Sud voor de oprechte aandacht die zij bij ons krijgen. Het naar hun zin maken van onze gasten staat op 1. Het grootste compliment dat je als bedieningsmedewerker bij Porta Sud kunt ontvangen, is dan ook dat gasten het jammer vinden wanneer jij een dag vrij bent.

Wij Bieden

  • salaris tussen de 12 – 20 euro, 8% vakantiegeld, Pensioenregeling
  • goede fooi, we krijgen goede waardering van onze gasten
  • een flexibel rooster, we bepalen samen wanneer je werkt.
  • een contract op nul-uren basis, tenzij jij je meer wilt/kunt inzetten voor Porta Sud.
  • werken in een klein team met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid
  • dagelijkse lunch & diner tijden je diensten

Ben jij de leergierige team player die de service van Porta Sud naar een hoger niveau tilt? Reageer dan snel op deze vacature door een korte motivatiebrief met CV te mailen naar info@portasud.nl!