Leerling niveau 3-4

Leerling zelfstandigwerkendkok niveau 3 / Gespecialiseerd kok niveau 4Per 1 september 2020
Full time, 4 daagse werkweek

Porta Sud

Restaurant Porta Sud is het restaurant van chef Ralph Geerts. Het is gesitueerd in de historische Passage Zuidpoort nabij het populaire Van Coothplein in het zuiden van Breda. Het restaurant is geopend in 2019 en heeft ondanks de coronasituatie al snel een goede naam weten op te bouwen. Het restaurant is opgenomen in de Michelingids 2022 en krijg goede waarderingen op de verschillende beoordelingsmedia. 

De keuken is Italiaans maar modern zonder het respect voor ambacht en de Italiaanse eetcultuur uit het oog te verliezen. De menukaart wordt gekenmerkt door kwalitatieve producten, uit het seizoen en niet zelden speciaal uit Italie naar hier gehaald. 

 

Op ieder moment
Porta Sud is van dinsdag t/m zaterdag van 12:30 tot 23.00 uur geopend. We voeren de gehele dag dezelfde kaart. Op de menukaart een 4, 5 en 6 gangen menu. Verder vind je op de kaart kleine gerechten die bij het aperitief of gecombineerd als volledige maaltijd besteld kunnen worden. Dat zorgt, naast klassiekers in een modern jasje, voor creatieve gerechten en verrassende smaakcombinaties. Indien gewenst met een glas bijpassende wijn.

Werken bij Porta Sud
Porta Sud maakt hoogwaardige kwaliteit eten en drinken toegankelijk voor iedereen. Het restaurant heeft een open keuken en ongeveer 40 couverts.

Onze koks hebben ruime kennis van keukentechnieken en van de laatste culinaire trends en ontwikkelingen. Daarnaast heb je voldoende ervaring in de klassieke keuken. Samen met je collega’s, zorg je bij iedere gast voor een onvergetelijke beleving bij Porta Sud. Je voelt je dan ook verantwoordelijk voor ieder gerecht dat we aan onze gasten serveren.

We verwachten flexibiliteit en 110% inzet van je. We bouwen immers een nieuwe zaak op en jij bent een cruciaal onderdeel van dat proces: jouw inzet en betrokkenheid is van groot belang voor het resultaat dat wij met elkaar neerzetten bij Porta Sud. Past hard werken en net iets harder lopen dat de rest niet bij je, dan is Porta Sud waarschijnlijk niet de juiste werkplek voor je.

Wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat (m/v) die het leuk vindt om mee te bouwen aan het spiksplinternieuwe concept Porta Sud. Als leerlingkok ben je, samen met je leidinggevende, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je bent leergierig en werkt precies en hygiënisch. Constant bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van alles wat de keuken van Porta Sud verlaat zie je als een uitdaging. Je bent het gezicht van Porta Sud en werkt nauw samen met de collega’s om te zorgen dat gasten een fijne ervaring hebben tijdens hun verblijf.

Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en we verwachten dat je daar ook naar handelt. Gasten komen speciaal naar Porta Sud voor de oprechte aandacht die zij bij ons krijgen. Het naar de zin maken van onze gasten staat op nummer 1. Het grootste compliment dat je als kok bij Porta Sud kunt ontvangen, is dan ook dat gasten het jammer vinden wanneer jij een dag vrij bent.

Ben jij de leergierige team player die de keuken van Porta Sud naar een hoger niveau tilt? Reageer dan snel op deze vacature door een korte motivatiebrief met CV te mailen naar info@portasud.nl!

Wij Bieden

  • een werkplek met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • een salaris dat boven het gemiddelde ligt, jouw prestaties namelijk ook!
  • 4 daagse werkweek en flexibiliteit in de roosters
  • Vakantie dagen en overige bepalingen volgens horeca CAO

Contact

Porta Sud
TAV. Ralph Geerts

info@portasud.nl, 076-888 72 96

Passage Zuidpoort  10-12 , 4811 NT Breda