Wijnmakers diner

Op dinsdag 5 oktober proef je de smaken van de Piemont bij Porta Sud. In samenwerking met wijnimporteur Goessens en wijnhuis Castello di Perno laten wij onze gasten op deze avond kennis maken met de wijnen van dit moderne wijnhuis.
In het hart van de Langhe rijst het pittoreske dorpje Perno op. Het kasteel van Perno vertegenwoordigt ook een stukje geschiedenis van de Italiaanse cultuur.Castello di Perno is momenteel eigendom van Gregorio Gitti en is niet alleen het centrum van een wijnproductie op hoog niveau geworden, maar is ook van plan terug te keren naar een thuis voor cultuur ,met bijzondere aandacht voor hedendaagse kunst.
Tijdens de avond serveren wij een zes gangen menu begeleidt met de wijnen van Castello di Perno. Tussen de gangen door zal de wijnmaker de wijnen toelichten zo kom je al proevend alles te weten over Nebbiolo, Barbera, Nascetta en Barolo.
Tijdens de avond ontvangen we u graag tussen 18:00 – 18:45, om 19:00 start het programma en we verwachten rond 22:00 met koffie af te kunnen sluiten.
De kosten voor de avond zijn € 115 inclusief aperitief, 6 gerechten, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie na.
Tickets zijn HIER te verkrijgen.